Heerlijk Harderwijk

Lekker winkelen, een avondje naar de bioscoop of samen naar één van de vele restaurants die Harderwijk te bieden heeft. Van Grand café tot maar liefst twee sterrenrestaurants om de hoek! We helpen jullie graag een keuze maken.

Actief

Rondom Harderwijk liggen diverse prachtige wandel- en fietspaden. Ga langs het water, door een uitgestrekt bos, over de heide of zandverstuiving en ontdek hoeveel de Veluwe te bieden heeft. Fietsen (ook elektrisch) kun je bij ons huren.
Met de haven van Harderwijk in de achtertuin is er alle gelegenheid om te zeilen, sloepvaren, bottervaren, vissen, suppen, surfen en kiten. Of naar het (stads)strand, het is heerlijk aan het Veluwemeer. Een bootje kun je bij ons huren. 

Kunst en Cultuur

Naast het Marius van Dokkum Museum, het Stadsmuseum en de historische Botterhaven, is er in Harderwijk een mooi aanbod van theatervoorstellingen, concerten, festivals en live-muziek. Op Heerlijk Harderwijk vind je een uitgebreide lijst met alle activiteiten in en om Harderwijk.

Harderwijk Hanzestad

Overal in de historische binnenstad voel je de charme van vroeger. Ontdek de vele monumentale panden, de kleine straatjes, de verschillende karakteristieke pleinen en parkjes. Laat je verrassen door de mooiste verhalen van een stadsgids, doe een bike tour of ga zelf op onderzoek uit!